Badboys, hmmm.

Jag satt precis och läste en blogg det en tjej skriver åååh, i love badboys.
Jag blir så arg är jag läser sånt, inte på henne men på killarna som lurar in tjejer i något och sen krossar deras hjärtan.
Jag vet av egen erfarenhet att badboys är egentligen inte någonting att satsa på, det är kul för stunden att veta att alla tycker han är så himla cool och alla pratar om hur kunde hon få honom han är ju "värsta" killen.  Alla spotlights är riktade mot dig. Men vad jag har lärt mig under åren är att det är egentligen ingenting att satsa på. Badboy killen öppnar upp sig för dig och får dig att tro att du är allt för honom han skulle kunna göra vad som helst för dig, du är hans hjärta du får han att må bra du får honom att vilja vakna på morgonen och du är det sista han tänker på innan han går och lägger sig... Visst i början kanske du är det där för honom, tills han känner dig för väl och han vet att han har dig. Då tröttnar han men han vågar inte lämna dig heller för att han är så osäker. Istället börjar han gå dig bakom ryggen och när du ifråga sätter han en del saker som du fått reda på säger han älskling nej klart det inte är så jag älskar dig du är den enda för mig tro ingenting annat. Sen går det några dagar efter samtalet och då smyger sig hans svartsjuka på för nu är han rädd att du ska behandla ha lika dåligt som han har behandlat dig. Det börjar med att han hittar på någonting till varför han inte vill att du ska va med en av dina kill kompisar. Så kommer det också att fortsätta du tkr det är gulligt i början att han är så kär att han känner sig hotat av dina vänner men du tar det och slutar umgås med den här killen. Det värsta är att det slutar aldrig han kommer fortsätta solla bort dina vänner tills du inte har några kvar när alla dina vänner har tröttnat på att du kommer med massa ursäkter till varför du inte kan träffas. Och när du inte har några vänner att umgås mer säger han att du ska vara hemma du får inte gå ut utan att fråga och du får absolut inte träffa någon utan att fråga. Han kommer göra slut med dig sen ringa säga förlåt, enbart för att göra dig rädd för att du ska tro att du inte har han om du inte lyssnar.. Han kommer börja kontrollera dig så mycket att du inte vet vad du själv vill längre. och till slut kommer du stå där ensam för då hittar han sig en ny tjej han kan göra samma sak mot igen.  En kille som inte kan behandla en tjej bra ska inte ha någon tjej, vi tjejer har mycket känslor även fall vi inte alltid visar det på rätt sätt är vi ledsna kan vi ta ut det i ilska är vi glada kan vi gråta, en kille har svårt att läsa oss tjejer. Och när en kille inte kan ta en diskssion utan tar ut sina misstag på dig är han ingenting att ha.  Sen kan man aldrig styra sina känslor och är man tillräckligt stark för att försöka få "badboyen" att ändra sig så go for it men se till att lyckas innan du själv trampar i hans fälla och inte kan ta dig upp igen.
 Så tjejer tänk er för innan ni ger er in i en lek som ni inte vet någonting om det är jätte kul i början, ett brustet hjärtat tar tid att läka men ett krossat hjärta läker aldrig helt. Se på er själva och stå upp för er själva gör det som är bäst för er och tänk inte på vad alla andra tycker och tänker hela tiden :)

xoxo/Sooz

Kommentarer
Postat av: Sara

Fett bra skrivet !! :D ärligt visst läste du om " jag älskar badboys" i hon amandavardet.blogg.se? HAHA erkänn!!!! :P

2009-08-27 @ 09:27:22
URL: http://saramehners.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback