Valpar :)

Valparna växer så det knakar alltså här ska ni få lite bilder :)..

xoxo/Sooz






Crusing :P

Hallo godingar :D

Idag blir det crusing med kusin, Louisa och Sebastian :P..
Sen efter det ska jag med Louisa och Sebastian hem och kolla på film :P..
Har inte gjort så mkt idag vaknade och va gaaaaanska bakfull om man säger så, jag skulle ju inte bli full igår, jag skulle ta det lite lugnt men det blev jag ju ändå :P haha.. Well det är ju sånt som händer ibland :P

Nu har jag inte så mkt mer att säga mer update kommer antingen ikväll eller imorgon :)


xoxo/Sooz


hmm..

Ibland undrar jag vem som är ärlig och vem som ljuger.. I slutändan kommer ju alltid sanningen fram. Jag har sollat bort många vänner och bekanta för att dom ena dagen leker ens bästa vän och nästa dag snackar skit om dig.. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och därför är jag väldigt mån om hur jag själv ska må i första hand, jag egentligen nästan skiter i hur andra har det. En del tycker att jag är egoistisk och bara tänker på mig själv. Men i sluändan jag lever ju för mig själv jag lever ju inte för andra, det vänner jag har kvar vet att jag skulle kunna gå igenom vad som helst för dom för att jag älskar dom mer än något annat, men dom vet också att sårar dom mig eller går mig bakom ryggen kommer jag aldrig mer stå där för dom, och jag kommer mer eller mindre göra deras liv till ett helvete.. Men dom vännerna jag har är mina äkta vänner och därför vet jag att jag att jag aldrig kommer göra dom något ont.. Men så finns det ju sånna där människor som inte har något eget liv också som hela tiden ska jävlas med andras liv för att dom själva ska må bra, asså snälla ni som beter er så grow up because in the end you will stand there all alone and you will never in your life have a true friend again :)..


xoxo/Sooz

Ont i halsen :(

Godmorgon alla :)!
Jag va sjuk hela dagen igår och kräktes ett antal gånger men nu mår jag bra, förutom att jag har en sån hals ont att jag håller på att dö. Jag låter ungefär som gollum han schiztofrena i sagan om ringen när jag pratar.. Haha. Idag ska jag inte göra så mycket tänkte jag skulle träffa min kusin jag inte har träffat på sjuk länge, sen senare ikväll kommer Baki hit, vi båda låg sjuka igår och när man är sjuk blir man ju så känslig så jag får faktist erkänna att jag fällde en tår för att jag sakna honom, haha lite överdrivet kanske men jag tyckte så synd om mig själv som låg där med feber och frossa otroligt ont i halsen och mådde illa:P.. Haha, men men idag mår jag alltså bättre och här kommer lte bilder på valparna :)..

xoxo/Sooz






Badboys, hmmm.

Jag satt precis och läste en blogg det en tjej skriver åååh, i love badboys.
Jag blir så arg är jag läser sånt, inte på henne men på killarna som lurar in tjejer i något och sen krossar deras hjärtan.
Jag vet av egen erfarenhet att badboys är egentligen inte någonting att satsa på, det är kul för stunden att veta att alla tycker han är så himla cool och alla pratar om hur kunde hon få honom han är ju "värsta" killen.  Alla spotlights är riktade mot dig. Men vad jag har lärt mig under åren är att det är egentligen ingenting att satsa på. Badboy killen öppnar upp sig för dig och får dig att tro att du är allt för honom han skulle kunna göra vad som helst för dig, du är hans hjärta du får han att må bra du får honom att vilja vakna på morgonen och du är det sista han tänker på innan han går och lägger sig... Visst i början kanske du är det där för honom, tills han känner dig för väl och han vet att han har dig. Då tröttnar han men han vågar inte lämna dig heller för att han är så osäker. Istället börjar han gå dig bakom ryggen och när du ifråga sätter han en del saker som du fått reda på säger han älskling nej klart det inte är så jag älskar dig du är den enda för mig tro ingenting annat. Sen går det några dagar efter samtalet och då smyger sig hans svartsjuka på för nu är han rädd att du ska behandla ha lika dåligt som han har behandlat dig. Det börjar med att han hittar på någonting till varför han inte vill att du ska va med en av dina kill kompisar. Så kommer det också att fortsätta du tkr det är gulligt i början att han är så kär att han känner sig hotat av dina vänner men du tar det och slutar umgås med den här killen. Det värsta är att det slutar aldrig han kommer fortsätta solla bort dina vänner tills du inte har några kvar när alla dina vänner har tröttnat på att du kommer med massa ursäkter till varför du inte kan träffas. Och när du inte har några vänner att umgås mer säger han att du ska vara hemma du får inte gå ut utan att fråga och du får absolut inte träffa någon utan att fråga. Han kommer göra slut med dig sen ringa säga förlåt, enbart för att göra dig rädd för att du ska tro att du inte har han om du inte lyssnar.. Han kommer börja kontrollera dig så mycket att du inte vet vad du själv vill längre. och till slut kommer du stå där ensam för då hittar han sig en ny tjej han kan göra samma sak mot igen.  En kille som inte kan behandla en tjej bra ska inte ha någon tjej, vi tjejer har mycket känslor även fall vi inte alltid visar det på rätt sätt är vi ledsna kan vi ta ut det i ilska är vi glada kan vi gråta, en kille har svårt att läsa oss tjejer. Och när en kille inte kan ta en diskssion utan tar ut sina misstag på dig är han ingenting att ha.  Sen kan man aldrig styra sina känslor och är man tillräckligt stark för att försöka få "badboyen" att ändra sig så go for it men se till att lyckas innan du själv trampar i hans fälla och inte kan ta dig upp igen.
 Så tjejer tänk er för innan ni ger er in i en lek som ni inte vet någonting om det är jätte kul i början, ett brustet hjärtat tar tid att läka men ett krossat hjärta läker aldrig helt. Se på er själva och stå upp för er själva gör det som är bäst för er och tänk inte på vad alla andra tycker och tänker hela tiden :)

xoxo/Sooz

Godmogon/godnatt...

Godmorgon för min del just nu mina sötingar ! Jag kommer updatera ikväll istället för jag ligger med sån huvudvärk nu och kan knappt se vad som står på skärmen.. Hoppas ni har en bra dag tills vidare iaf.. :)


xoxo/Sooz

Godnatt !:)

Godnatt mina sötnötar.. :) Hoppas ni har haft en underbar dag ! Jag har haft en någorlunda dag iaf va och fika med min bästaste vän ZHARA iaf en stund på eftermiddagen. Blev mycket prat om allt möjligt mycket mysigt :).. Nu ska jag sätta på en film iaf och försöka bli någorlunda trött så jag kanske kan somna i en så där normal tid idag ! Hahaha.. Men men, mer update kommer imorgon tänkte lägga in lite bilder på hur mkt dom små valparna har växt också. Tills vidare ha det under bart :)..

xoxo/Sooz

Good morning :)

Godmorgon mina godingar :D !

Idag har jag bara en lektion i spanska 20 i 3 börjar den och slutar 4 så det känns lite onödigt men det är ju bara att gå dit :).. Imorgon och på torsdag är jag ledig, eller ledig och ledig jag har hemma studier men jag behöver iaf inte gå till skolan :).. Well well, snart kommer älskling hit i hope, han och tider är ju inte direkt bästa vänner men vi får väl se :).. Ne nu måste jag ta mig något att äta, får nog bli någon frukt och ett glas juice känner mig inte så där jätte hungrig.. Well se you later :)..

xoxo/Sooz

shululu everyone :D

Idag började jag på vänerprogrammet. Det va såå spännande, jag tror jag ´kommer trivas super ! Nu ska jag verkligen klara skolan håll tummarna åt mig alla :D, tro mig jag kommer behöva det. Det va ju som sagt ett tag sen jag gick i skolan och i början blir det ju alltid tufft när man får in massa olika inform ationer på en gång. Men men nu har jag inte tid att blogga med back to studying. Och ZHARA be careful hahahahahahahahaha :D love u giiiirl..


xoxo/Sooz

Godmorgon :)

Good morning everyone :) !

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Men jag ska iaf fram på stan och köpa lite mer kollege block och sånt till skolan.. Efter det blir det nog mest att ta det lugnt och ta hand om valparna :P.. Tills vidare ha en underbar lördag :).

xoxo/Sooz

Skola :).

Nu har skolan startat igen då, valde hotel-resturang men efter lite funderingar så blev det omval, så på måndag börjar jag vänerprogrammet som är en blandning av samhäll och natur :).. Spännande faktist. Så nu är det mycket plugga och mindre tid till annat. Men det ska bli roligt att komma i gång med skolan igen började ju förra hösten men hoppa av pga att jag va skol trött så nu är det slut på vilan och ta i med hård handskarna igen ! Wish me luck ;)

xoxo/Sooz

Äntligen !

Sry att ´jag inte har skrivit  de här sista dagarna men det beror på att min lilla vovve har fått bebisar. Så jag kommer inte att ha tid nu de här närmsat 2 veckorna att blogga så mkt men här ska ni få lite bilder iaf.:)

xoxo/SooZ







De nio små änglarna :)

shopping :D

Idag har jag varit i trollhättan och shoppat lite detta var vad som kom med hem :)












have a nice day :D

xoxo/SooZ

kräft dag med älskling :D

När jag vakna imorse var jag lite bakis, men det va bara att vakna upp och städa ! Vid 4 tiden kom älskling så åt vi lite kräftor med vitlöksbröd. Efter det myste vi lite, sedan va han tvungen att åka hem :(. Nu sitter jag med mamma och hennes vän Erik och pratar om att resa till thailand. Ska bli otroligt spännande om det blir så att vi åker. Hoppas hoppas :D Nu orkar jag inte blogga mer men jag lägger upp lite bilder från igår också:).

xoxo/SooZ








VIN KVÄLL:D

Då var det vin kväll med zhara ! Wiiiihoooo:D skit kul vi har inte gjort något på länge så här underbart ! Ut med det gamla och in med det nya ;) (intärnt) hahhahahaha. Bilder med mera kommer imorgon :D


xoxo/SooZ

ps. Smurfarna spelas idag. ds.

Shululu:D

Shululu alla :D!

Idag har jag inte gjort så mkt, jag vaknade med feber så la mig ner och sov ca 1 timma efter att jag hade vaknat.
Vid 4 tiden ungefär orkade jag mig upp och vid 5 tiden kom min pojkvän förbi :).
Vi la oss i sängen och myste lite, sen gick vi till ica köpte godis och fanta, och lite bröd. Sen la vi oss och mös lite till, sen kollade vi på tv och åt lite godis :D. Efter det så la jag mig och sov lite till sen gick jag med mamma till ica igen och köpte kräftor, som jag och baki ska äta imorgon eller i över morgon, shampoo och balsam, hårspray och lite annat smått och gott. Nu tittar jag på ncis vilket är mitt favorit program, det är en kriminal serie för er som inte vet :).
Men men mer update kommer imorgon !

xoxo/SooZ


kärlek

Jag brukar ställa mig frågan vad är kärlek och vad kan man stå ut med för den man älskar ?
När jag tänker igenom sånna här frågor får det mig att inse att kärlek är allt, utan kärlek skulle jag inte vara lyckilg. Den där känslan av att bli helt andlös när man ser den man älskar eller den där känslan av förtvivlan när man håller på att mista den man älskar. Sen när det gäller med att stå ut med en del saker får man ta, jag skulle nog kunna stå ut med vad som helst för mig älskade pojkvän. Han betyder allt för mig han är min trygghet utan honom så finns inte hela jag på jordensyta. Vi har gått igenom mycket det här året tillsammans både sorgliga och bra stunder, men när det blir som jobbigast brukiar jag tänka på de bra stunder vi har haft tillsammans och de stunder som alltid har fört oss tillbaka till varandra. Jag älskar honom verkligen och jag skulle göra allt för honom, mycket har hänt och han har förlorat en viss tillit till mig, vilket jag har mig själv att skylla, men jag gör allt nu för att bevisa min kärlek till han för att han är den jag vill vara med. Nu tänker ni säkert snälla du är bara 17 år vad vet du om kärlek ? Men under min uppväxt har jag gått igenom mycket och det jag har lärt mig under resans gång är att, hittar du någon eller något du älskar kämpa för det om det så är det sista du gör. Tappa inte hoppet ramlar du så res dig upp igen för du ska vara tacksam för det du har och ta hand om det som att det vore det sista du hade.
 Så till alla där ute tappa inte hoppet för det ni älskar utan kämpa för att vinna det tillbaka och får ni chansen igen håll om det hårt och visa med hela ditt hjärta att du älskar det du gör eller har !

xoxo / SooZ

Godmorgon :)!

Godmorgon mina änglar !

Idag har jag huvudvärk, blev lite mycket vin igår. Men men vi hade trevligt iaf !
 Klockan 2 blir det lunch med min kp vet inte var men det kommer komma lite bilder på det.
Senare sen kommer min älskling hit då ska jag smyg fotta han också och lägga in på blggen ;).
Har inte sett han på 2 dagar nu, det är sjukt hur mycket man kan sakna någon på så kort tid.
Men han är ju mitt hjärta så vad ska man säga :P.
Vi bestämmde igår att jag, Natalie, Rasmus (natalies kille) och Baki (min käraste :D) ska gå på bio någon dag , kommer bli så mysigt ! :D<3

Mer update kommer ikväll..

xoxo / SooZ

Godnatt !:)

Hej hej  !

Jag har tyvärr inte varit hemma på nästan hela dagen så det blev inga foton på mitt hem eller mina kläder men det blev lite andra foton som tagits under dagen. Har varit med Natalie hela dagen först åt vi glass sen lite tacos, sen blev det en vin kväll.







xoxo / SooZ

Godmorgon :)

Godmorgon allihop :)!

Jag måste säga att vakna till fint väder är underbart, när de där små solstrålarna tränger in genom ögonen, kan dagen börja bättre ? För min del nej !
 Jag sa ju igår att jag skulle lägga in lite bilder på mina nya kläder och min lägenhet, men den updateringen kommer ikväll, för nu vill jag bara ut i solen och njuta !
Men här får ni en bild på vad jag har på mig idag iaf !




Linne: Gina Tricot
Shorts: Gina Tricot

Tills vidare ha en underbar dag :)

xoxo / SooZ

Ny blogg igen !:P

Hej alla !

Nu var det dags för mig att börja blogga igen. Men först tack till Natalie min ängel som gjorde i ordning min blogg så fint :D<3!
Idag har jag inte gjort så mycket, vakna imorse och tog ut hundarna på en promenad efter det har det mest varit en hemma dag, bara kollat tv och tagit det lugnt eftersom jag har haft en sån otrolig huvudvärk.
Sen så saknar jag min pojkvän något otrogligt, han jobbar så mycket nu så vi ses kanske bara 3 gånger i veckan några timmar, men jag hoppas att det ska bli mer tid över till oss snart. Efter 1 års tid och jag känner mig fortfarande helt nykär det är otroligt så snabbt tiden går egentligen :P.
 Aja nog om det, jag va och handla lite nya kläder och sånt i veckan tänkte ta några bilder på det imorgon och lägga in. Sen så har jag ju flyttat till egen lägenhet nu också så tänkte lägga in lite bilder på hur det ser ut hos mig också. Men mer update kommer alltså imorgon.

Sen så måste jag ju säga att det känns roligt att börja blogga igen ordentligt. Det va ju ett tag sen nu.
Men men nu ska jag dricka mitt kvälls te sen krypa ner och sova som en prinsessa :).

xoxo / SooZ